Nová ambulance dětského kardiocentra

Ambulance dětského kardiocentra přesídlily do nových prostor. Najdete je nyní v 6. patře bloku E dětské části nemocnice.

Jak se do ambulancí dostat?

Pokud jedete metrem, projdete od výstupu metra přes atrium u lékárny doleva přímo ke vchodu do bloku E k výtahům. Sledujte znační. Pokud jdete od spodních parkovišť, je potřeba najít ty správné výtahy. Vodítkem mohou být ukazatele k občerstvení v dětské části či ke karotéce, které se nachází přímo u těchto výtahů. Důležité je, že není potřeba vyzvedávat kartu v kartotéce. Dětské kardiocentrum má svou vlastní kartotéku.

  (zdroj: FN Motol)

Jak postupovat při příchodu do čekárny?

Jakmile vystoupíte z výtahu v 6.patře, ocitnete se ve velkém prostoru, který slouží jako čekárna. První zastavení musíte udělat u vyvolávacího terminálu, kde zvolíte první možnost vlevo nahoře „Dětské kardiocentrum ambulance“  a vyčkáte si, až vás sestry zavolají na recepci, kde dostanete dašlí pokyny. Lístek s číslem z terminálu uschovejte. Ještě ho budete potřebovat. Mezitím si připravíte kartičku pojišťovny. Nechoďte prosím na recepci bez vyzvání. Sestry o vás vědí a připravují vaši kartu.

Co následuje?

Sestry si od vás vezmou kartičku pojišťovny a vyzvou vás, ať počkáte na vyšetření EKG. Po tomto vyšetření se vracíte do čekárny a čekáte na lékaře. Opět budete vyzváni vyvolávacím systémem, zda už jste na řadě a do které ambulance maté jít.

Pokud budete posláni na další vyšetření mimo ambulance (např. RTG, zátěžový test, odběry) a budete se vracet s výsledky zpět do ambulace, přiložíte kód svého lístku k terminálu a vyčkáte na vyzvání sester z recepce.

Přejeme všem dobré zprávy z vyšetření!