Dula pro srdíčkáře

Oslovila nás paní Sylvie Gaarová, školená dula s nabídkou spolupráce, kterou samozřejmě vítáme :o)

Dula Sylvie Gaarová

Působím v Praze jako lektorka gravidjógy a dula, zabývám se také laktačním a šátkovacím poradenstvím. Věnuji se těhotným ženám a jejich miminkům tak, aby jim čas před narozením, během něho i potom přinášel společnou radost a hřejivé pocity blízkosti a lásky.

Na jaře 2013 se mi narodil syn s komplikovanou srdeční vadou, o které jsme dopředu nevěděli. Přišel šok, slzy, otázky, ale také hluboký prožitek lásky a hledání nových cest. Každá poskytnutá podpora nám pomohla o kousek dál..

Nabízím zdarma všem ženám, jejichž miminku byla diagnostikována srdeční vada, možnost osobního setkání v Praze, a to před porodem i v šestinedělí, a také konzultaci jakýchkoliv otázek souvisejících s příchodem miminka přes emailovou komunikaci. Setkání lze uskutečnit v areálu FN v Motole, případně jinde v rámci Prahy; jeho náplní může být příprava na porod a péči o sebe i o miminko nebo cokoliv dal&sca ron;ího, o čem si budete chtít pohovořit s někým, kdo podobnou situací prošel. V Praze také bezplatně poskytnu jednu domácí návštěvu po propuštění z nemocnice.

Těším se na vás 🙂 Sylvie Gaarová

tel : 777 901 399

sylvie.gaarova@centrum.cz

www.sylvie.websnadno.cz