Nadační fond Evy Pavlové

Velice nás těší, že jsme součástí platformy nadačního fondu Evy Pavlové. První dáma, se kterou jsme se osobně setkali v květnu tohoto roku, přislíbila pomoc rodinám, dětem a mládeži, matkám samoživitelkám i seniorům.

Dne 11.11.2023 spolu s Evou Ridvalovou a Josefem Blahem a lidmi ze svého blízkého okolí, založila Nadační fond Evy Pavlové.

Posláním tohoto fondu je (citováno z webu) :

V Nadačním fondu Evy Pavlové věříme, že naše společná podpora a úsilí mohou vytvářet lepší budoucnost pro nás všechny. Založen s hlubokým přesvědčením o potřebě pozitivních změn, náš fond se zaměřuje na poskytování pomoci a prostředků v různých oblastech naší společnosti. Od podpory dětí a mládeže ve vzdělávání a rozvoji, přes pomoc samoživitelkám a samoživitelům v jejich denních výzvách, až po zlepšení kvality života našich seniorů, každý aspekt našeho úsilí je zaměřen na budování silnější a společenštější komunity. Zároveň podporujeme mladé lidi v jejich inovativních projektech, které mají pozitivní dopad na celou naši společnost. Naše cíle jsou ambiciózní, ale s vaší podporou jsou dosažitelné. Společně otevíráme dveře novým možnostem a poskytujeme podporu těm, kteří ji nejvíce potřebují.“

Potřebnou pomoc, z mnoha oblastí naleznete v rozcestníku na zmíněném webu.