Vánoce 2018 Dárky pro děti v nemocnici

5. prosince 2018

Milí členové spolku,
rozhodli jsme se letos udělat „Ježíška“ dětem s vrozenou srdeční vadou, které musí vánoční svátky trávit na JIP nebo na oddělení Dětského kardiocentra. Pokud chcete tuto akci podpořit, můžete do pondělí 17.12. zaslat dobrovolný příspěvek na transparentní účet spolku 7553752001/ 5500 (Raiffeisen Bank). Do poznámky nezapomeňtě napsat VÁNOCE 2018. Ježíšek pak obstará dárky, které doveze dětem do nemocnice.

14.prosince 2018

‼️K dnešnímu dni se podařilo vybrat 35 tisíc korun ‼️

Ježíšek bude opravdu bohatý!

Již jsme z vybraných příspěvků zakoupili spoustu skvělých hraček, které budou součástí oddělení a JIP pro všechny děti.👶👧🧒👦

Aby byl Ježíšek překvapením, nebudeme do doby předání zveřejňovat žádné fotografie (poté samozřejmě zveřejníme). Ale mohu vám prozradit, na co vše se děti mohou těšit:
✔️ přenosné DVD přehrávače s možností připojení USB flash disku
✔️ kouzelné čtení
✔️ interaktivní hračky k odvedení pozornosti při vyšetření
✔️ kreativní a výtvarné pomůcky – barvy, razítka, modelovací hmoty, mazací tabulky, pastelky, fixy a další
✔️ didaktické a vědomostní hry
✔️ stolní hokej
✔️ interaktivní chodítko
✔️ hračky pro nejmenší do kočárku a postýlky
✔️ společenské hry
✔️ … a další

Díky sponzorům (Reklamní potisk) a kreativním rodičům, připravujeme dárky i pro samotné rodiče (doprovod dětí),lékaře a sestry. Děkujeme.

‼️‼️ Ještě stále pokračujeme! Ve čtvrtek 20.12. bude upřesněn počet a věk aktuálně hospitalizovaných dětí a dárky pro ně se budou kupovat těsně před předáním. Sbírka končí 17.12. Příspěvky, které budou připsány na účet později než 20.12., již bohužel nebudou moci být využity k těmto účelům a použijí se pro děti v příští akci. Proto neváhejte, chcete-li ještě přispět.‼️‼️

25. prosince 2018

Na Štědrý den proběhla nadílka i v Dětském kardiocentru v Motole. Pro děti se podařilo vybrat téměř 38 tisíc korun. V galerii můžete vidět, co vše jsme pro děti pořídili. Byly to dárky hlavně pro miminka, které předávaly sestřičky o Štědrém večeru. Nezapomněli jsem ani na rodiče a personál, kteří dostali drobný dárkový balíček. Ze zbývajících příspěvků jsme nakoupili hračky, výtvarné potřeby a elektroniku, pro starší děti i pro miminka. Vše bude sloužit všem dětem, které budou v budoucnu hospitalizované na JIP či oddělení Dětského kardiocentra. Velice děkujeme všem členům spolku, sestrám a paní Alici Řezníčkové za spolupráci. Přejeme krásný zbytek vánočních svátků a štastný rok 2019.

Srdíčkáři z.s.